Zavařování, nakládání, sterilování
Zavařování, nakládání nebo také sterilování. Recepty na zavařování a nakládání různých druhů ovoce a zeleniny.
Vytvářejte originál
Zavařování, nakládání nebo také sterilování. Recepty na zavařování a nakládání různých druhů ovoce a zeleniny.
Reliéfní vzor, který můžete použít šálu, šátek, čepici a další oděvní doplňky. Skvěle bude vypadat také na bytových doplňcích. Například na pleteném obalu na polštář. Jedná se o vzor, který zvládnou i začínající pletařky.
Švestkový koláč s drobenkou. Nejlepší recept na kynuté těsto na koláče. Recept na těsto je na jeden plech.
Linecký koláč s jablky není na přípravu nijak zvlášť složitý. Jablečné koláče patří mezi jedny z nejoblíbenějších a existuje jich mnoho druhů. Pro jeho přípravu využijeme stejné linecké těsto jako na linecké cukroví.
Nepečený jablečný dort, recept na přípravu. Recept vhodný pro začínající kuchařky, výroba dortu je velmi rychlá a snadná. Dort je velmi dobrý a chutná dětem i dospělým.
Hledáte zajímavý a neokoukaný nápad na letní tvoření? Vyrobte si originální přírodní šperk. Využijte pro výrobu přírodní semena.
Nepečený dort ze zakysané smetany s ovocem je oblíbeným letním dezertem. Ochutnejte jej v kombinaci višní a hořké čokolády.
Návod na batikování. Jak si vyrobit originální šálu z hedvábí shibori technikou batikování. Shibori přes šňůru je zajímavá technika batikování. Je velmi efektní ve dvoubarevném kontrastním provedení.
Zde se dozvíte, jaké jsou základní techniky batikování. jak při batikování a barvení látek postupovat. Základní desatero.
Recept na výbornou domácí sekanou! Domácí sekaná z mletého masa je velmi chutná a šťavnatá. Recepty z mletého masa jsou velmi oblíbené a velmi chutné.