Podzimní dekorace na stůl: Jednoduchá a efektní

Podzimní dekorace na stůl, kterou si můžete snadno a rychle sami vytvořit. Jednoduchý efektní svícen zdobený vřesem. Inspiraci „jak na to“ najdete v následujícím návodu.

Podzimní dekorace do bytu. Podzimní dekorace na stůl. Výroba dekorace. Podzimní dekorace. Podzimní výzdoba. Podzimní tvoření. Podzimní dekorace rady a nápady. DIY. Inspirace. DIY návody a nápady. Dekorace na stůl. Podzimní tvoření z přírodnin. Podzimní nápady. Podzimní dekorace z vřesu. Dekorace z vřesu. Vřes. Skleněný svícen na čajovou svíčku. Svícen na čajové svíčky. DIY lucerna. Návod. Video návod. Dekorativní svícen. Přírodní svícen. Svícny na stůl. Svícen ze sklenice. Svícen na stůl. Upcyklace. Svícen. Svícny. Venkovský styl.
Tvoření podzimní dekorace

Vřes

Vřesy jsou krásné a velmi dekorativní malé keříky. Tyto rostliny se skvěle hodí na podzimní výzdobu a tvoření. Můžeme si vybrat z mnoha barevných kultivarů, které najdeme v nabídce obchodů. Liší se barvou květů i barvou celé rostliny. Vřesy najdeme v různých odstínech zelené, zbarvené do šedé, rezavé či bordové barvy. Květy mají mnoho odstínů růžové, fialové, bílé i žluté barvy. Vybereme si barvu vřesu, která se nám líbí. Chceme-li mít podzimní svícen pestřejší, můžeme namíchat větvičky více barev.

Upcyklace

Můžeme upcyklovat různé skleněné nádoby, které se k sobě tvarově hodí. Jednoduchým způsobem si z nich vytvoříme originální dekorativní svícen zdobený větvičkami vřesu. Nemusíme být nijak zvlášť zruční, a přesto si podle tohoto návodu za pár minut vytvoříme krásnou podzimní dekoraci na stůl. Tento jednoduchý svícen můžeme využít také jako milý a originální ručně vyrobený dárek.

Návod

Inspirace a jednoduchý návod na výrobu podzimní dekorace. Originální svícen, který zvládne za pár minut vytvořit úplně každý.

Materiál

  • 2 skleněné nádoby (větší / menší)
  • vřes
  • drobné kamínky
  • svíčka
  • nůžky
  • špejle

Příprava

Vybereme dvě skleněné dózy (větší / menší), které se k sobě tvarově hodí. Umyjeme je a vyleštíme. Připravíme si drobné větvičky vřesu, které budeme do svícnu aranžovat a nastřiháme je na potřebnou velikost.

Aranžování

Menší nádobu vložíme do větší a trochu ji podsypeme drobnými kamínky. Meziprostor vyplníme větvičkami vřesu. Na pomoc si vezmeme špejli, která nám usnadní práci. Vložíme svíčku a máme hotovo.

Umístění

Originální svícen zdobený větvičkami vřesu je půvabná podzimní dekorace na stůl či komodu. Je krásný přes den i večer po rozsvícení. V místnosti vytvoří příjemnou domácí atmosféru. Vhodné je jeho umístění mimo dosah slunečních paprsků. Pokud nebude vřes vystaven přímému slunci, udrží si déle svoji barvu.

Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru!

Podzimní dekorace na stůl. Výroba dekorace. Podzimní dekorace. Podzimní dekorace do bytu. Podzimní výzdoba. Podzimní tvoření. Podzimní dekorace rady a nápady. DIY. Inspirace. DIY návody a nápady. Dekorace na stůl. Podzimní tvoření z přírodnin. Podzimní nápady. Podzimní dekorace z vřesu. Dekorace z vřesu. Vřes. Skleněný svícen na čajovou svíčku. Svícen na čajové svíčky. DIY lucerna. Návod. Video návod. Dekorativní svícen. Přírodní svícen. Svícny na stůl. Svícen ze sklenice. Svícen na stůl. Upcyklace. Svícen. Svícny. Venkovský styl.
Podzimní dekorace na stůl

Prohlédněte si všechny naše video návody a video recepty na jednom místě.

Zaujala vás tato inspirace na podzimní dekorace a zajímají vás další tipy a návody? Nechte se inspirovat a vyrobte si vlastní originální výzdobu podle našich návodů a nápadů. Naleznete zde také DIY návody, nápady na bytové a zahradní dekorace i inspirace na věnce k různým příležitostem po celý rok. Můžete se inspirovat našimi originálními návody a nápady na dekorace a doplňky pro různé příležitosti od jara do zimy. Prohlédnout si vzory a návody na pletení a háčkování nebo vyzkoušet a ochutnat naše oblíbené domácí recepty.

Veškeré fotografie ve článku: autor Andrea Kočová / Kreativní Techniky

Mohlo by vás zajímat

Zpět nahoru